ONs verhaal

Twinning company groothandel

The Twinning Company is sinds 1998 importeur en groothandel
van handgemaakte en duurzame producten. Ons assortiment bestaat uit een brede selectie aan authentiek keramiek en tableware. De artikelen zijn zowel functioneel als decoratief en gemaakt van pure natuurlijke materialen. Bij ons staan een eerlijke prijs voor de arbeider, een duurzame handelsrelatie en respect voor het milieu bovenaan de manier waarop wij ondernemen. 

Ondernemen met impact

Bij The Twinning Company geloven wij in het steunen van kleinschalige producenten gelegen in derde wereld landen. De mannen en vrouwen die de producten maken leven vaak in armoede. Onze passie is om een verschil te maken voor de enkeling, het gezin en het dorp!
Dit doet The Twinning Company door middel van langdurige handelsrelaties, het afleggen van bezoeken en het opbouwen van relaties met onze producenten. Het gaat immers om impact en op deze manier kunnen wij echt iets betekenen voor de mannen en vrouwen, de families en gemeenschappen door wie de producten worden gemaakt.

Handmade is wellmade

Als Twinning Company houden wij onze footprint zo klein mogelijk en willen wij onze handprint zo groot maken als we kunnen. Mannen en vrouwen over de hele wereld creëren met hun handen de mooiste duurzame producten en als Twinning Company willen we die graag onder de aandacht brengen. Al onze producten zijn, stuk voor stuk, liefdevol met de hand gemaakt. Zo is ieder bordje zorgvuldig met de hand beschilderd en elke kaars kunstig met de hand gevormd. Daarnaast zijn de producten gemaakt met respect voor het milieu, onder goede omstandigheden en krijgen de werknemers een eerlijke prijs. Door het vakmanschap van de mannen en vrouwen zijn we verbonden met hun verhaal en maken we een verschil in hun levens.

Daar worden wij nou enthousiast van!

Jij ook?

Twinning Company handje